Case 8 – Sarah Barløse Personlig Træner

Livsstilsændring på 12 uger med Helena
Forløb: 12 uger med 2 træninger i ugen.

Helena kom til mig med et ønske om, at få ‘strammet kroppen op’. Det her mål går både ud på, at smide noget fedt og samtidig tage noget muskelmasse på. Disse to mål kommer selvfølgelig lidt i konflikt med hinanden idet det er 2 forskellige former for træning man benytter. Men idet Helena var ny i træningsverdenen præsterede hun både, at tage 2,5 kilo muskelmasse på og smide hele 5,4 kilo rent fedt! Hvilket er et helt imponerende stykke arbejde og jeg er utrolig stolt af hende.
Helena er kommet i en form, som hun selv er utrolig stolt af og hun har kæmpet r**** ud af bukserne i forløbet for, at få et flot resultat. Og på trods af, at hun har haft sygdom og modgang under hele forløbet synes jeg, at hun har leveret et helt fantastisk resultat!

Det har været en sand fornøjelse, at arbejde med Helena.


Helena og jeg havde 12 uger med 2 træninger om ugen og dette var resultatet af forløbet:

♣  Minus 23,5 cm over hele kroppen

♣ Minus 5,4 kilo rent fedt

♣ Plus 2,5 kilo muskelmasse


Her er hvad hun selv siger om forløbet:

Hvad har været godt ved dit forløb ved Sarah Barløse?

Jeg har fundet min indre gejst og fået lysten og energien til at træne. Jeg er endelig kommet op af sofaen og har brugt min krop til nogen jeg ikke var sikker på at den kunne.

Hvad har du opnået fysisk?

Jeg er blevet strammet op fra top til to. Jeg har tabt mig 5,4 kg rent fedt og opbygget 2,5 kg muskler. Jeg har fået meget mere energi og styrke.

Hvad har du opnået psykisk?

Jeg er blevet meget gladere og mere selvsikker. Jeg er blevet mere målbevidst.

Hvordan har træningatimerne været med Sarah Barløse?

Jeg synes at timerne har været sjove og  lærerige. Jeg har lært meget om min krop og om sundhed. Sarah har desuden været god til at hjælpe med diverse problemer i musklerne under træningen. Det kan mærkes at det er vigtigt for Sarah, at hendes klient ikke kommer til skade men derimod har det godt og derved opnår det bedste og sundeste resultat. Desuden lytter hun aktivt til klientens ønsker og behov. Hun implanterer andre øvelser/træning, for at opnår klientens ønskede mål.

Har dit forløb rykket med din viden omkring kost og træning?

JA HELT SIKKERT. Jeg kan spørge Sarah om alt indenfor kost og træning. Og hvis hun selv skulle være i tvivl, om det jeg spørger om, så ved jeg at hun gør alt for at finde ud af svaret på mit spørgsmål.
Jeg synes Sarah er god til at lære fra sig og forklarer gerne ting flere gange på flere forskellige måder, ind til hendes klient har forstået hvad der menes. Jeg føler i hvert fald at jeg allerede nu kan svare på spørgsmål fra mine kollegaer/venner omkring sundhed jeg ikke vidste noget om, inden jeg startede et forløb hos Sarah.

Kan du anbefale et forløb med Sarah? Hvis ja, hvorfor?

Jeg kan godt anbefale et forløb med Sarah. Fordi hun får sine klienter til at opnå gode resultater. Hun ville aldrig bare opgive dig. Hun tror på dig, også selvom man måske selv føler man er ved at ramme bunden og give op.
Hun har det godt med alle og er super let at snakke med. Jeg føler at jeg har en personlig træner, der går meget op i at jeg får nogle gode resultater. Ikke for Sarahs skyld, men for min egen skyld. Hun lægger vægt på at få et personligt forhold til sin klient og er alt andet end overfladisk.


Går du også med en drøm om, at blive en bedre udgave af dig selv? Lad mig hjælpe dig til en stærkere og sundere krop, som du er stolt over! Kontakt mig for en uforpligtende samtale på linket her eller send mig en mail på sb@sarahbarlose.dk og hør hvordan jeg bedst muligt kan hjælpe DIG!