Case 12 – Personlig Træner Sarah Barløse

Overskud, ro og en helveds masse selvtillid rigere;

er de 3 ting, som Pernille selv siger hun har fået ud af den livsstilsændring vi har lavet sammen.

Som lovet er her resultater af de 2 forløb pernille har haft med mig og jeg er ovenud stolt af hende og det flotte resultat.

  • Minus 24 kilo i alt
  • Minus 125 cm

Vi har haft 2-3 ugentlige træninger sammen, snakket en del om kost og forskellige måder hvorpå vi kunne tilpasse vaner. Men Pernille har for længst smidt den kostplan hun startede med og kan fortsætte sit vægttab blot med de vaner vi har indført i hendes liv, både ift til hendes kost og hendes daglige aktivitetsniveau, såsom indførelsen af flere skridt om dagen.

Pernille vejer idag 2,5 kilo under hendes ‘ønskevægt’ (som hun for et år siden synes var helt dumt og urealistisk). Det synes jeg fanme er sejt og jeg er skide stolt af hende!

Ovenfor ser i Pernilles første Inbody måling og den sidste vi har taget af hende.

Er 2018 året hvor du, ligesom Pernille, tager skridtet og gør noget godt for dig selv og din krop? Så hop ind i min bio, tryk på linket og send mig en besked eller send mig en mail på sb@sarahbarlose.dk ??

Det er helt gratis og uforpligtende og der er ingen spørgsmål, som er dumme! Jeg ser frem til, at høre fra dig!

Skriv et svar