Case 13 – Personlig Træner Sarah Barløse

Livsstilsændring på 12+8 uger med Simone
Forløb: 12+8 uger med 1 træninger i ugen.

Simone kom til mig med en drøm om, at blive glad og tilfreds med sin krop og det kan man sige, at hun gjorde!! Ikke nok med, at hun har lavet en super flot ændring af kropssammensætning, har bygget lidt muskelmasse og tabt lidt fedt, så har hun også ændret synet på sig selv og er nu glad og tilfreds med hvad hun ser i spejlet. Udover dette, har hun lært en masse nyt om sig selv og sin krop og ved nu hvad der skal til både i træningscenteret og køkkenet. Jeg er meget stolt af hvad Simone og jeg sammen har opnået og jeg er glad for, at hun valgte mig til, at støtte hende på denne fantastiske rejse!


Simone og jeg havde 12+8 uger med 1 træning i ugen og dette var resultatet af forløbet:

♣  Minus 27 cm over hele kroppen

♣ Minus 3 kilo rent fedt

♣ plus 1,7 kilo muskelmasse


Her er hvad hun selv siger om forløbet:

Hvad har været godt ved dit forløb med Sarah Barløse?

Jeg har været rigtig glad for min forløb ved Sarah.  Jeg kan mærke at hun brænder for, at jeg skal få det bedste resultat, som jeg kan opnå. Ligeledes har vores kommunikation været fantastisk og nemt, fordi hun har været til rådighed, hvis jeg har haft spørgsmål.
Jeg har følt mig tryg ved hende – ikke fordi, jeg ved, hun har tavshedspligt, men fordi hun formår at skabe en tryg ramme om vores forløb, så jeg har følt, jeg har kunne åbne mig mere til hende.

Hvad har opnået fysisk?

Jeg har opnået et fysisk resultat som jeg kan være rigtig glad for. Og jeg har fået værktøjer til , at kunne opnå et endnu bedre fysisk resultat.

Hvad har du opnået Psykisk?

Jeg er blevet meget stærkere og mere bevidst om hvad min krop kan. Jeg er derudover også blevet gladere for min krop og lært, at bare fordi jeg spiser en is, så betyder det ikke jeg bliver tyk.

Hvordan har træningstimerne været med Sarah? ’

Helt fantastiske. Sarah har altid presset mig ekstra, men samtidig har hun også kendt mine grænser. Vi har kunne snakke om andet end træning, hvilket jeg har været glad for, og det er altid lidt sjovere at snakke om forskellige ting, i stedet for kun træning ?

Er der noget, som jeg kunne gøre bedre?

Nej det synes jeg ikke! Jeg er meget tilfreds!

Har dit forløb rykket med din viden omkring kost og træning?

Det har det helt bestemt. Jeg er blevet meget bevidst om hvad jeg skal spise, for at opnå et godt resultat.

Kan du anbefale et forløb med Sarah? Hvis ja, hvorfor?

JA! Fordi hun er en fantastisk træner og ikke  mindst person, hvilket er mindst ligeså vigtigt!


Går du også med en drøm om, at blive en bedre udgave af dig selv? Lad mig hjælpe dig til en stærkere og sundere krop, som du er stolt over! Kontakt mig for en uforpligtende samtale på linket her eller send mig en mail på sb@sarahbarlose.dk og hør hvordan jeg bedst muligt kan hjælpe DIG!

Skriv et svar