Case 16 – Personlig Træner Sarah Barløse

Livsstilsændring på 12 uger med Lærke
Forløb: 12 uger med 1 træninger i ugen.

Lærke kom til mig med et ønske om, at få tabt et par overflødige kilo, blive strammet lidt op og få en flottere form på hendes mås. Og det kan man uden tvivl sige, at hun har fået!! Hun har tabt sig 11 kilo, er kommet i en ENORMT flot form og har rykket sig meget på det psykiske plan. Lærke har gjort et helt fantastisk stykke arbejde og jeg er meget stolt og beæret over, at jeg har kunnet hjælpe hende så meget på hendes rejse.


Her er hvad hun selv siger om forløbet:

Hvad har været godt ved dit forløb med Sarah Barløse?

Det hele. Sarah er fuldt på fra starten af, og det tror jeg er altafgørende. For mig betød det rigtig meget, at starten var god, for at man får motivationen om til det fremadrettede forløb og det synes jeg Sarah var rigtig god til. Hun er meget lyttende og forstående, og jeg følte ikke at jeg skulle forklare hvad jeg gerne ville opnå, og hvilken retning vi skulle gå i, før hun var fuldt med på hvad der skulle ske og havde planlagt det hele.

Hvad har opnået fysisk?

Jeg har opnået rigtig meget fysisk. Jeg er blevet markant stærkere, og jeg har det generelt bedre. Jeg er langt mindre træt end jeg har været før, jeg er ikke oppustet og jeg har det generelt meget bedre i min krop. Jeg har tabt 11 kg i alt og kan se betydelig forskel, også bare når jeg kigger i spejlet.

Hvad har du opnået Psykisk?

Psykisk vil jeg sige at jeg har opnået meget mere end det fysiske. Jeg er blevet meget mere glad, har mere overskud og gåpåmod. Jeg er overrasket over, hvor ”lidt” der skal til, før jeg fik det meget bedre med mig selv. Jeg er blevet mere struktureret, da jeg også har fundet ud af, at det er nødvendigt for at opretholde det hele, og dette er også med til at give mere ro og overskud i hverdagen.

Hvordan har træningstimerne været med Sarah?

Helt vildt gode. Sarah er rigtig fleksibel og er med på det hele! Har man lige brug for at lave noget helt andet end sit vanlige program, så er Sarah mere end klar på en omgang Crossfit eller hvad man nu skulle have lyst til. Jeg har ikke oplevet en træning med Sarah, hvor jeg ikke er gået derfra i bedre humør end da jeg kom, og jeg har til enhver tid følt, at det var mig der var fokus på, og ikke alt muligt andet.

Er der noget, som jeg kunne gøre bedre?

Det synes jeg umiddelbart ikke.

Har dit forløb rykket med din viden omkring kost og træning?

Helt vildt meget. Jeg er overrasket over, hvor forkert et syn jeg havde på kost førhen. Efter forløbet med Sarah har jeg kun fortsat i samme retning og har ikke på et eneste tidspunkt mistet motivationen. Ift. Kosten, er kostplanen også på en måde så den er nem at bruge og/eller drage inspiration fra fremadrettet, og det er derfor ikke ”kun” i den tid man er i forløb, at den kan bruges. Sarah er rigtig god til at lære fra sig, og jeg føler at jeg har lært enormt meget, hvilket er rigtigt rart, så man får værktøjer man selv kan arbejde videre med.

Kan du anbefale et forløb med Sarah? Hvis ja, hvorfor?

Jeg kan uden tvivl anbefale et forløb med Sarah! Hun er der 100 % fra dag ét, og det er egentlig ligemeget, hvad det er man har brug for. Er der en dag hvor træningen bare er rigtig dum, og det ikke psykisk kører så godt, så er Sarah mere end klar til at bruge en time på moralsk støtte og tage træningen næste gang! Sarah står klar til at gribe en hvis man falder, og man er ikke i tvivl om, at hun vil og kan. Det er uden tvivl det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv.


Går du også med en drøm om, at blive en bedre udgave af dig selv? Lad mig hjælpe dig til en stærkere og sundere krop, som du er stolt over! Kontakt mig for en uforpligtende samtale på linket her eller send mig en mail på sb@sarahbarlose.dk og hør hvordan jeg bedst muligt kan hjælpe DIG!

Skriv et svar