Jeg er netop hjemvendt fra body composition training camp i Rhode Island og har derfor ikke selv haft muligheden for, at kokkerere i det lille køkken derhjemme. Så denne gang er det ikke mig selv, som har tryllet i køkkenet, men derimod en af mine skønne klienter, Helena, som har lavet disse super lækre sukkerfri flødeboller?
Og eftersom, at jeg ikke kender en eneste person, som ikke kan lide flødeboller var jeg nødt til, at dele Helenas fantastiske opskrift med jer. Jeg håber, at i vil synes om dem!


♥ Dette skal du tilføje til indkøbslisten

Skummen:

Bunden:
Denne kan laves hjemmelavet eller ved køb af sukkerfri marcipan.

Pynt:♥ Sådan gør du

Bunde:

Skum:

Bon Appétit


♠ Næringsindhold pr. 100 gram

Energi: 352 kcal
Protein: 7 gram
Kulhydrat: 8,1 gram
Fedt: 25 gram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *