Banankage både som muffins, donuts og brød

Lørdag morgen sov vi længe og det var derfor tiltrængt med et stort brunch-bord. Jeg bagte derfor mine lækre gulerodsboller, som findes på linket her, og dertil en utrolig lækker banankage, som både blev lavet til muffins, små donuts og et banankagebrød.
Banankagerne blev utrolig lækre og svampede og havde en fantastisk kraftig smag af banan, hvilket jeg personligt sætter stor pris på!
pr. 100 gram blev de mellem 100-200 kcal lettere end de opskrifter jeg har kunnet finde på nettet og jeg synes stadig de havde en god og syndig smag! ?


♥ Dette skal du tilføje til indkøbslisten


♥  Sådan gør du

 

 

 

Bon Appétit


Jeg fik 4 store muffins, et helt bananbrød og 12 små donuts ud af denne blanding og de kan både bruges som en snack, som kagen til kaffen eller til morgenbordet. Jeg synes personligt, at de er bedst hvis man lige har lidt chokolade, krymmel eller noget bodylab zero topping på toppen, men det smager nu også rigtig dejligt i sig selv!


♠ Næringsindhold pr. 100 gram

Energi: 203 kcal
Protein: 13 gram
Kulhydrat: 22 gram
Fedt: 7 gram

♠ Næringsindhold i alt

Energi: 970 kcal
Protein: 61 gram
Kulhydrat: 104 gram
Fedt: 33 gram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *