De sidste par uger har I helt sikkert fulgt med i mine svar på de spørgsmål, I tidligere har sendt til mig! Og denne uge bliver selvfølgelig ingen undtagelse. I kan både læse mine svar her men også følge med i min video via. dette link, hvor I vil høre mig snakke om alt fra, hvordan du booster din forbrænding og hvad du absolut ikke skal gøre på din første date.


Hvis du er i kalorieunderskud – enten ved at dyrke cardio eller ved at være i underskud via din kost, vil du stadig sagtens kunne fokusere på styrke i dine træningsprogrammer og dermed blive stærkere, mens du taber dig.

 

Jeg håber, I kunne bruge mine svar. Lad mig endelig vide, hvis I har brug for mere uddybelse, mere nørderi eller hvis I har ris/ros til mig. Husk, at i stadig kan sende mig spørgsmål hvis i vil have svar på noget.

Hvis I ser min video vil jeg sætte utrolig meget pris på al den hjælp, jeg kan få ift. redigering og filming. Nok ved jeg meget om kost og er god til at træne baller, men jeg er rimelig ny i filmverdenen og har heller ikke det bedste udstyr.

Vi ses i næste uge