Jeg er begyndt, at eksperimenter lidt mere med en plantebaseret kost (Nej jeg er ikke blevet vegansk/vegetar) da jeg egentlig synes jeg til dagligt får spist for lidt grøntsager og måske lidt for meget kød. Jeg havde derfor købt nogle lækre sorte bønner og fik pludselig lyst til, at prøve og bage en kage med dem istedet for, at smide dem i aftensmaden. Det endte ret positivt og jeg fik nogle super lækre og svampede brownies ud af det?.


♥ Dette skal du tilføje til indkøbsliste


♥  Sådan gør du

Bon Appétit


Det blev til 9 små stykker herhjemme og den blev pyntet med lidt Zero melis fra bodylab. Den kan nemt serveres til kaffen eller blot spises som en lille snack.


♠ Næringsindhold pr. 100 gram

Energi: 121 kcal
Protein: 6,4 gram
Kulhydrat: 9,6 gram
Fedt: 4,6 gram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *