Case 10 – Sarah Barløse Personlig Træner

Livsstilsændring
Forløb: 4 træninger i ugen i 5 uger.

Jeg har haft fornøjelsen af, at arbejde med den her skønne og seje pige i en længere periode. Vi startede ud med et forløb, hvor hun kom en gang om måneden og fik nyt program og kropsmålinger. Det fungerede ikke helt og der skete ikke så meget -.- Vi gik derfor over til, at mødes en gang i ugen og træne i 12 uger, men hun fandt hurtigt ud af, at hun havde brug for mere tid i mit selskab og den ene gang i ugen var bare ikke nok. Vi lavede derfor et LYN forløb på godt 5 uger hvor vi havde 4 træninger i ugen samtidig med, at hun engang imellem mødte op til vores udendørs bootcamps OG HER RYKKEDE VI!
Den her pige har altid været enormt dygtig til, at træne rent teknisk og har altid haft et gåpåmod og en gejst, som jeg synes er yderst inspirerende. Hun har givet sig 110% til alle vores træninger og jeg har aldrig hørt hende sige, at der var noget hun ikke gad til en træning! Hun har været ENORMT sej og det skal hun have den største ros for!


Hun har taget et flot resultat med fra vores forløb, specielt fordi vi først rigtig rykkede de sidste 5 uger og jeg er derfor slet ikke i tvivl om, at hun sagtens kan komme i mål.
Men jeg vil sige, at det vigtigste hun har taget med fra mig ikke har været fysisk, men derimod psykisk – da vi havde vores sidste træning sagde hun nemlig til mig hvor fantastisk hun synes det var, at hun havde fået et helt nyt forhold til træning, mad og sig selv. Hun har ikke lyst til, at gå tilbage i gamle vaner og det er gået op for hende, at chips jo egentlig ikke smager så godt, men at ideen om chips jo egentlig var det, som gjorde dem lækre. Det er gået op for hende hvor få ændringer der egentlig skal til for, at lave forandringer og hvor dejligt det egentlig kan være.
Derudover har hun for mig, at se ændret sig ekstremt meget personlighedsmæssigt. Da hun kom i starten var hun pinligt berørt, stille, genert og gemte sig bag store uldtrøjer når vi mødtes. Nu møder hun op med et stort smil på læberne, i t-shirt og tights og giver den SÅ MEGET gas til alle træningerne! Hun er bestemt ikke genert eller indelukket længere og det synes jeg er fantastisk!


Her er hvad hun selv siger om forløbet:

Hvad har været godt ved dit forløb med Sarah Barløse?

  • Hele mit forløb med Sarah har været godt – Til hver eneste træningstime tog Sarah hensyn til en hvis man havde en dårlig dag eller noget helt andet. Sarah var hele tiden opmærksom på ens mål og til hver eneste træning gik jeg derfra med et smil på læben.

Hvad har opnået fysisk?

  • Jeg er blevet stærkere igennem hele forløbet og mine former kommer lige så stille frem.

Hvad har du opnået Psykisk?

  • Jeg er blevet bedre til at sige fra overfor ”fristelser”.
  • Jeg har klart fået en bedre forståelse af hvad sund mad og træning kan gøre.
  • Jeg er blevet mere udadvendt og tror mere på mig selv.

Hvordan har træningstimerne været med Sarah?

  • Alle træningstimerne har været gode, effektive, sjove og virkelige hårde. Man er hvertfald sikker på at få sved på panden, efter en træning med Sarah.
  • Til hver træning har Sarah presset mig til det yderste og du er virkelig god til at rose en igennem en træningstime.

Har dit forløb rykket med din viden omkring kost og træning?

  • Ja helt klart. Har fået en bedre forståelse og fået mere viden 😀

Kan du anbefale et forløb med Sarah? Hvis ja, hvorfor?

  • Kan klart anbefale et forløb ved Sarah. Hvis man trænger til en hjælpende hånd, så er Sarah klart den bedste hjælp. Sarah har utrolig meget viden om det hun laver og man kan mærke at hun brænder for det hun laver – dette kom især til udtryk ved alle vores træningstimer. Sarah er hård, retfærdig, sjov og bare helt igennem en fantastisk træner og person. Jeg skylder hende en kæmpe TAK for det hele.


Går du også med en drøm om, at blive en bedre udgave af dig selv? Lad mig hjælpe dig til en stærkere og sundere krop, som du er stolt over! Kontakt mig for en uforpligtende samtale på linket her eller send mig en mail på sb@sarahbarlose.dk og hør hvordan jeg bedst muligt kan hjælpe DIG!