De første 14 dage i USA

Californien! ☀️

For godt 4 måneder siden stod jeg i badet nede i Ultimate Gym og snakkede med en sød pige, Francesca, som fortalte at hun skulle have et semester abroad i Long Beach. På det her tidspunkt havde jeg overvejet hvordan jeg kom udenom, at have de fag vi skulle have her i Danmark på min uddannelse (Global Nutrition & Health) og jeg valgte derfor, at prøve lykken og snakke med studievejlederen…. D. 1/8 stod jeg så pludselig i Los Angeles med min dejlige kæreste, hvor vi både skulle på et 2 dags kursus med selveste Bret Contreras (The glute guy – girls if you don’t follow him you’re missing out on some serious booty gains!!) og holde ferie. At Christian tog med herover var en stor del af, at jeg kom afsted. Jeg er nemlig ekstremt flyveskræk og enormt dårlig til, at være alene. Jeg vil have kontrol over situationen og jeg vil have mennesker omkring mig for, at jeg har det spitse og det var derfor SKØNT, at have ham ved min side i starten ❤️

MEN! nok om det.. Vi startede vores tur i Santa Monica i Los Angeles hvor vi havde 3 dage (med den dag vi landede) før vores kursus. Vi brugte den første dag på, at få handlet lidt, spist noget god mad og slappet godt af. Dagen efter besøgte vi det berygtede ‘Muscle Beach’ hvor vi havde en fantastisk god udendørs træning (som kan ses nedenfor eller på linket her), vi fik noget lækker mad og vi fik gået
langs stranden hvor vi bandt andet så det udendørs
træningscenter og Santa Monica Pier.

 

Dagen efter skulle vi selvfølgelig træne igen og der var ingen tvivl om hvor det skulle være! Vi besøgte nemlig ‘The Mecca of Bodybuilding’ AKA GOLD’S GYM! ??‍♀️ Det sted var udover alle mine forventninger. Når man træder ind i centeret er man omgivet af store stærke mænd og kvinder, der hænger billeder af tidligere olympia vindere, der er motiverende quotes på væggene og der kører poserings rutiner fra bodybuildere på en stor skærm. Centeret var ret stort og der var ikke en maskine de ikke ejede! Men som det fedeste af det hele havde centeret det lækreste udendørs træningsareal, hvor vi selvfølgelig skulle ud og hapse nogle billeder ?. Hele træningen ligger på linket her og videoen nedenfor ??

De næste 2 dage stod som sagt på kursus hos en ekstremt dygtig træner og forsker indenfor træning, biomekanik og BALLER! Det var en enormt god oplevelse, at få lov til at være til seminar hos Bret og han lærte nogle ting fra sig, som jeg har taget meget til mig og indført i mit arbejde allerede. Jeg lover jer, at alle de guldkorn Bret delte med mig skal blive delt med jer! Og det bliver enten på en god video eller på nogle opslag på de sociale medier.
Men helt kort kan jeg sige jeg tog det her med derfra:

  1. Forskning og studier skulle gerne være byggesten for de standpunkter man har som træner (erfaring kommer udover).
  2. Vi er alle individuelle og vores programmer skal derfor tilpasses vores krop, sind, hverdag og genetik.
  3. De 3 vigtigste ting når det handler om muskel hypertrofi (også til ballerne) er mechanical tension, metabolic stress and muscle damage.

Her er lidt billeder og videoer fra vores seminar ??

 

 

 

Det næste Christian og jeg gjorde var, at tage til San Diego, som i kan se kort på videoen nedenfor havde vi noget af et rod, at pakke ned! MEN lejligheden i San Diego var skøn og vi hyggede os meget!
I San Diego stod den på ren kærestehygge og vi fik bare slappet af, spist god mad, set San Diego Zoo og nydt hinanden i nogle dage før han smuttede hjem og jeg flyttede ind på skolen.

Jeg havde lige 4 dage efter Christian tog hjem, hvilket var helt forfærdeligt… Jeg tror aldrig jeg i mit liv har været så ynkelig og trist, som jeg var efter han tog afsted. Det var direkte forfærdelig og jeg overvejede mange gange, at tage et fly hjem. Jeg tog derfor til Long Beach og mødtes med nogle piger fra Danmark, som også skal studere her i et semester. Det var nok den bedste beslutning jeg har taget herover og det gjorde, at jeg blev her og kan nyde mit semester i varmen!
Nu vil jeg ikke kede jer mere med ord og i får derfor bare en masse billeder og videoer at kigge på nedenfor. Enjoy ??

      

 

Én kommentar

Der er lukket for kommentarer.