Chocolate Raisin Banana Oatmeal Cookies Opskrift – Sarah Barløse Personlig Træner

Chocolate Raisin Banana Oatmeal Cookies

Jeg har altid været en værre sukkergris og en rigtig bagetrold og derfor er jeg simpelthen bare blevet så glad for, at kunne kombinere disse to lækre ‘kvaliteter’ med min passion for, at hjælpe folk med deres kost og træning. Min kæreste er dog overbevis om, at jeg udelukkende gør det for, at gøre ham tyk?.
Men jeg synes nu bare, at der er noget vildt lækkert over, at have hele hytten til, at dufte af nybagte kager og, at man ved lige præcis hvad der er i og hvad de indeholder. Det er lige præcis noget, som jeg sætter stor pris på!

I søndags havde jeg to MEGET modne bananer tilovers og jeg valgte derfor, at prøve og lave nogle banan-havregrynskager med kun 3 ingredienser. De var utrolig nemme, at lave og de smagte overraskende godt! Tallerknen med de 11 kager forsvandt ihvertfald utrolig hurtigt hjemme hos os!


♥ Dette skal du tilføje til indkøbsliste

  • 2 almindelige bananer
  • 30 gram ‘fyld’ – jeg valgte chokolade og rosiner
  • 3-4 dl havregryn

♥  Sådan gør du

  • Mos bananerne
  • Tilføj havregrynene til blandingen
  • Tilføj dit fyld
  • Fordel 11 ‘klatter’ på en bageplade og bag dem i ovnen ved 200 grader i ca. 15 minutter.

 

Et lille tip: min kæreste har lagt en super lækker opskrift op på hjemmelavet cookie dough og den kan findes direkte på linket her. 

Der er også en del andre gode opskrifter, at finde på hans side samt gode blogs og træning, skader og mobilitet ?.


♠ Næringsindhold pr. 100 gram

Energi: 237 kcal
Protein: 6,2 gram
Kulhydrat: 32 gram
Fedt: 7,9 gram

♠ Næringsindhold pr. stk.

Energi: 64 kcal
Protein: 1,7 gram
Kulhydrat: 8,5 gram
Fedt: 2,1 gram