Hjemmelavet taco skaller

Jeg er efterhånden blevet glad for, at eksperimentere med gulerødder i mine opskrifter og denne gang kom de i nogle hjemmelavede taco skaller?. Jeg gjorde dette i håb om, at gøre dem kalorielette og det blev de sørme også! Men kun hvis man kigger på dem pr. 100 gram idet mine skaller vejer en del mere end dem man køber. I dem man køber, vel og mærke fra Santa Maria, er der nemlig 480 kcal/100 gram og i mine er der kun små 116kcal/100 gram. MEN Santa Maria’s taco skaller vejer kun lige omkring 12 gram og derfor vil mine give mere pr. taco skal. Det skal dog siges, at du ved, at lave de her hjemmelavet nok ikke spiser ligeså mange da de mætter lidt mere og derved får du nok færre kcal.
Jeg synes uden tvivl , at denne hjemmelavet udgave er væsentlig bedre end den man køber og hvis du, ligesom jeg, godt kan lide at vide hvad der er i sin mad og nyder, at lave lidt hjemmebag så er jeg sikker på, at de falder lige i din smag!


♥ Dette skal du tilføje til indkøbsliste


♥  Sådan gør du

Bon Appétit


♠ Næringsindhold pr. 100 gram

Energi: 116 kcal
Protein: 6,3 gram
Kulhydrat: 13 gram
Fedt: 3,4 gram

♠ Næringsindhold pr. stk.

Energi: 125 kcal
Protein: 6,8 gram
Kulhydrat: 14 gram
Fedt: 3,7 gram