Case 9 – Sarah Barløse Personlig Træner

Livsstilsændring på 12 uger
Forløb: 12 uger med 2 ugentlige træninger.

Jeg havde fornøjelsen af, at have denne enormt stærke og søde pige under vingerne i 12 uger. Hun kæmpede en brag kamp og jeg synes, at hun leverede et enormt flor resultat!
Det er en kæmpe fornøjelse for mig, at hjælpe en pige som hende her med, at balancere et ganske normalt ungt studieliv med et mål om, at blive ‘strammet op’ og en gejst for, at ‘lege’ under træningen og løfte tunge kilo. Jeg synes selv, at vi i dette samarbejde fik skabt et rigtig flot resultat samtidig med, at vi fik ændret hendes syn på både træning og mad. Jeg er meget stolt af hende og af dette forløb og jeg glæder mig enormt meget til, at se hvor langt hun kan komme i fremtiden. For hun er en fighter uden lige og hun er p**** god til både, at udføre øvelserne til en guldmedalje og til, at presse sig selv!

DU ER PISSE SEJ! 


I forløbet var der plads til, at hun kunne hygge sig med veninder og familie og selvfølgelig være med til, at feste med klassekammeraterne når hun havde lyst.
Resultatet efter de 12 uger hed:

  • Minus 41 cm fordelt på hele kroppen!
  • Minus 4,3 kilo rent fedt!

Her er hvad hun selv siger om forløbet:

Hvad har været godt ved dit forløb med Sarah Barløse?

Sarah har givet mig modet og motivationen for en sundere krop tilbage. Hun har vist mig hvad man kan udrette med styrketræning fremfor cardio, som jeg tror vi er mange piger der udelukkende holder os til, fordi vi har en idé om, at styrketræning kun forbeholder sig store muskuløse mænd – hvilket det bestemt ikke gør!
Man læser og hører overalt på medierne om bestemte kure, vaner, eller madvarer, som skulle være lige præcis dét der gør at man taber sig og holder vægten nede, hvilke
t farver vores viden og sunde fornuft om kost og træning og kun resulterer i at man bliver endnu mere frustreret og mister modet, når det så ikke virker. Sarah har givet mig den klarhed jeg længe har manglet, om hvad der er myter og hvad der virker og hvorfor det netop gør det. Det betyder at jeg nu føler at jeg har ”knækket koden” og lært hvad der virker lige præcis for mig og min krop.

Hvad har du opnået fysisk?

Jeg har tabt mig og føler mig bestemt stærkere. Jeg sover også bedre nu, end jeg før har gjort.

Hvad har du opnået Psykisk?

Jeg har helt klart fået mere energi og bedre mentalt overskud

Hvordan har træningstimerne været med Sarah?

Sarah er en lille solstråle fyldt med varme og latter og man tager derfor altid fra træningen i bedre humør end man kom i, hvilket er en fornøjelse. Det har helt klart også været med til at gøre, at jeg hver gang har præsteret mit allerbedste – og så lige lidt til!

Alle vil opleve nedture en gang i mellem, men Sarah er meget forstående og giver konstruktive råd og troen på at man kan klare det, så man hurtigt kommer oven på igen, både fysisk, men i den grad også mentalt. Hun har derfor været med til at flytte grænserne (meget) for hvad jeg selv tror jeg kan, hvorfor jeg pludselig kan meget mere nu end jeg havde troet muligt, og det er den fedeste optur at opleve!

Har dit forløb rykket med din viden omkring kost og træning?

Helt klart. Hvilket også betyder at jeg ikke længere føler at det er en besværlig gåde man skal løse for at kunne tabe sig og holde sig sund, det er faktisk meget simpelt og giver god mening nu, som jeg tror hjælper stærkt på at kunne holde den sunde stil efter et endt forløbet.

Kan du anbefale et forløb med Sarah? Hvis ja, hvorfor?

Det kan jeg helt bestemt! Sarah er en super sød, dygtig og meget ambitiøs træner og man kan mærke at hun virkelig brænder for at hjælpe én, hvorfor man selv får blod på tanden for at opnå det bedste resultat. Et forløb med Sarah, er ikke bare en god investering her og nu, men for hele din fremtid, da hun hjælper dig med at opbygge begyndelsen på en livsstilsændring til det bedre.


Går du også med en drøm om, at blive en bedre udgave af dig selv? Lad mig hjælpe dig til en stærkere og sundere krop, som du er stolt over! Kontakt mig for en uforpligtende samtale på linket her eller send mig en mail på sb@sarahbarlose.dk og hør hvordan jeg bedst muligt kan hjælpe DIG!