Efter en fantastisk kæreste-tur til London kom jeg hjem tidligt mandag og havde en halv fridag, som selvfølgelig skulle bruges på, at bage.
Jeg lavede derfor de her super lækre chocolate chip raspberry protein muffins med proteinfluff på toppen.
De var nemme og hurtige, at lave og derudover er de dejligt kalorielette og en god snack til madpakken.
Laver du den præcis efter min opskrift og med en ganske normal muffinform får du en god portion på 12 mellemstore muffins.
Proteinfluffen er der rigeligt af, så der kan man sagtens komme en god klat på. Hvis man vælger, at have dem med i madpakken skal man dog overveje hvor vidt fluffen skal med da det godt kan blive lidt noget gris i tasken 😉
(opskriften på proteinfluffen findes på linket: http://blog.sarahbarlose.dk/2016/07/16/5-sunde-sommerdesserter/
♥ Dette skal du tilføje til indkøbslisten
- 150 g skyr
- 1 tsk. bagepulver
- 100 gram havregryn
- 2 æg eller 3 æggehvider
- 2 bananer
- 20 gram chokolade
- 125 gram hindbær
- lidt salt
- 1,5 scoop vanilje proteinpulver
♥ Sådan gør du
- Mal havregrynene
- Bland dem sammen med bagepulver, salt og proteinpulver
- Blend bananer, æg og skyr sammen
- Bland tørre og våde ingredienser sammen
- Tilføj chokolade og hindbær
- Fyld i 12 silikone forme
- Bag i ovnen ved 180 grader i 15-20 min.
Sidst kan proteinfluffen tilføjes på toppen og så er de klar til servering ?
Bon appétit.
♠ Næringsindhold pr. 100 gram
Energi: 165 kcal
Protein: 13 gram
Kulhydrat: 16 gram
Fedt: 4,9 gram
♠ Næringsindhold pr. stk.
Energi: 86 kcal
Protein: 6,7 gram
Kulhydrat: 8,1 gram
Fedt: 2,5 gram