Banankage både som muffins, donuts og brød
Lørdag morgen sov vi længe og det var derfor tiltrængt med et stort brunch-bord. Jeg bagte derfor mine lækre gulerodsboller, som findes på linket her, og dertil en utrolig lækker banankage, som både blev lavet til muffins, små donuts og et banankagebrød.
Banankagerne blev utrolig lækre og svampede og havde en fantastisk kraftig smag af banan, hvilket jeg personligt sætter stor pris på!
pr. 100 gram blev de mellem 100-200 kcal lettere end de opskrifter jeg har kunnet finde på nettet og jeg synes stadig de havde en god og syndig smag! ?
♥ Dette skal du tilføje til indkøbslisten
- 3 æg
- 80 gram hvedemel
- 1,5 scoop vanilje proteinpulver – den jeg bruger kan købes på linket her
- 10 gram ægte smør
- 100 gram bodylab zero, kan købes på linket her
- 2 tsk. bagepulver
- 1 tsk. salt
- 20 gram nødder (kan undlades)
- 2,5 banan
- Lidt 85% chokolade til toppen (kan undlades)
♥ Sådan gør du
- Bland æg sammen med bodylab zero.
- Tilsæt proteinpulver, bagepulver, salt, mel og rør godt sammen.
- Mos bananen og smelt smøret og bland dette i blandingen.
- Hak nødderne fint og tilsæt disse.
- Pensel dine forme og put blandingen i.
- Bag dem i ovnen ved 150 grader i ca. 30 min.
Bon Appétit
Jeg fik 4 store muffins, et helt bananbrød og 12 små donuts ud af denne blanding og de kan både bruges som en snack, som kagen til kaffen eller til morgenbordet. Jeg synes personligt, at de er bedst hvis man lige har lidt chokolade, krymmel eller noget bodylab zero topping på toppen, men det smager nu også rigtig dejligt i sig selv!
♠ Næringsindhold pr. 100 gram
Energi: 203 kcal
Protein: 13 gram
Kulhydrat: 22 gram
Fedt: 7 gram
♠ Næringsindhold i alt
Energi: 970 kcal
Protein: 61 gram
Kulhydrat: 104 gram
Fedt: 33 gram