Om Sarah


Mit navn er Sarah Barløse, jeg er bosat i København og arbejder til daglig som ekstern personlig træner i REPEAT i København.

Jeg er et familiemenneske helt ind i hjertet og bruger utrolig meget tid med mine forældre, søster og bror. Det er vigtigt for mig at kunne blande min store passion for træning og en struktureret kostplan med kvalitetstid med familien og deres livsstil. Denne balance mellem to forskellige levemåder er en, som jeg håber, at jeg som træner kan hjælpe andre med at opnå.

Udover dette har jeg stået på scenen til DBFF’s debutantstævne to gange i henholdsvis bodyfitness (2014 – 7. plads) og bikinifitness (2016 – 4. plads) og til DBFF’s DM i bikinifitness (2016 – 4. plads).

 

Hvorfor skal du vælge mig?

Jeg har en utrolig stor passion for det, jeg laver og lægger derfor enormt meget arbejde og tid i mine klienter. Jeg ønsker, at der er en tanke bag enhver detalje, når jeg laver mine programmer og vil ikke overlade noget til tilfældighederne. Jeg gør mit bedste for at motivere og presse dig under træningstimerne, så du får nogle gode oplevelser samtidig med, at du presser dine grænser og derved opnår de bedste resultater. Derudover gør jeg mit bedste for at belære dig ift. både kost og træning, så du efter endt forløb har en masse viden og derfor kan fortsætte på egen hånd og fortsat nå flere mål.

Mine træningsforløb er altid tilpasset den enkelte person, og jeg vil til enhver tid gøre mit bedste for, at du kommer i mål og opnår det, du altid har drømt om!

Så hvis alt dette har nogen betydning for dig og dit valg af træner, så er jeg den helt rette for dig.

 

Mine Uddannelser og Kurser:

✓ EHFA certificeret Anatomi og fysiologi
✓ EHFA certificeret Fitness instruktør
✓ EHFA certificeret Personlig træner
✓ Poliquin internation certification program (PICP) level 1 og level 2 coach
✓ Biosignature level 1 coach
✓ Certificeret smerteterapeut hos Smertevidenskab.dk
✓ Body Composition Training Camp 2017 – Poliquin Group
✓ Glute Lab Seminar med Bret Contreras
✓ Muscle & Strength Seminar med Bret Contreras
✓ Precision Nutrition level 1 coach
✓ Certificeret rygestopvejleder
Igangværende:
– Professionsbachelor i Global nutrition and health

 

Anmeldelse fra Facebook

Mette K Rævdal
5 / 5 stjerner