NEW YEAR ❤️
NEW BODY

FREM TIL 8. januar sparer du oprettelsegebyret på 500 – 1000 kr

Har du set mit helt nye Online BootYcamp? 🍑

Klik HER og læs mere ↓

SKAL 2023 VÆRE ÅRET, HVOR DU FØLER DIG LÆKKER OG PRIORITERER DIG SELV?

SE ANDRE DER HAR GJORT DÉT HER:

Start NU og bliv klar til sommer 2023! Start i god tid for en gang skyld❤️

NEW YEAR ❤️ NEW BODY lader dig få den krop, du føler dig sexet og tilpas i. Tilfældig træning skaber tilfældige resultater. Lad mig hjælpe dig til at få struktur i den træning og kost, SAMTIDIG med at du nyder livet ❤️

HVAD INDEHOLDER NEW YEAR ❤️ NEW BODY FORLØB?

PERSONLIGE PLANER

Med min store viden og mange års erfaring sammensætter jeg dine personlige planer. Du får træningsplan og kostplan og hvis det ønskes, laver jeg en helt unik kostvejledningsplan i Excel, så du ikke skal spise efter opskrifter❤️

PERSONLIG TRACKER

NEW YEAR ❤️ NEW ME har fokus på DIG! Vi finder derfor sammen den måleenhed, der passer dig og dit mål og bruger denne til at sikre os, du kommer i mål. Og kommer til at stå SKARPT til sommer 😍

PERSONLIG CHAT

Du vil få en personlig chat hvor du dagligt kan været i dialog med mig. Denne chat skal bruges til, at vi kan kommunikere bedst muligt således, at du kan lære mest muligt og få den bedste vejledning fra mig.

HVORFOR

"NEW YEAR ❤️ NEW BODY"?

Hvor mange gange har du sagt “I år er det mit år” – “I år vil jeg være glad i en bikini til sommer” og så ikke opnået det? LAD MIG HJÆLPE DIG. For det ER muligt, men start nu i god tid 🙏🏼

Jeg har mere end 7 års erfaring med at hjælpe kvinder med at opnå en krop, de er SÅ glade for og føler sig sexede og smukke indefra og ud.

NEW YEAR ❤️ NEW BODY vil hjælpe dig med at prioritere dig selv for en gang skyld og for at blive GLAD for dig selv.

Jeg går ikke ind for restriktioner, kure eller hurtige løsninger. Jeg ønsker nemlig, at alle skal kunne leve et liv som de ELSKER samtidig med, at de opnår deres mål og drømme.

DE SMÅ DETALJER

DEN STORE FORSKEL

Jeg ved selv hvordan det er at lave en forvandling, jeg har selv kæmpet hårdt for at være tilfreds med min krop, men også at have balance og spise kage og alle de ting jeg elsker. For det ER muligt❤️

NEW YEAR ❤️ NEW BODY er altid tilpasset den enkelte person, og jeg vil til enhver tid gøre mit bedste for, at du kommer i mål og opnår det, du altid har drømt om! Så hvis alt dette har nogen betydning for dig og dit valg af træner, så er jeg den helt rette for dig.

De stærkeste hilsner,

Sarah Barløse

HVAD HAR JEG AF

UDDANNELSER?