Case 5 – Sarah Barløse Personlig Træner

Livsstilsændring på 12 uger
Forløb: 12 uger med 3 træninger i ugen

Min drøm med mit arbejde har altid været, at skabe livsstilsændringer, vaneændringer samtidig med, at arbejde mod klientens mål. Jeg ønsker, at dette skal gøres uden nogle restriktive planer/regler, uden at definere nogle madvare som ‘dårlige’ og uden, at give nogen skyldfølelse når de spiser lidt kage eller lasagne. Og jeg ønsker, at afslutte mine forløb så min klient har en masse redskaber så de selv kan fortsætte på egen hånd. Det skal ikke være en diæt, at være i forløb med mig og det skal heller ikke være noget man er afhængig af for de forkerte grunde. Og det føler jeg, at mig og denne klient sammen opnåede i hendes forløb!
Her ser i resultatet efter et forløb på 12 uger, med 3 træninger om ugen, hvor de alle var i mit selskab.
Den her seje kvinde kom til mig med et ønske om, at ændre sine dårlige vaner og få en helt ny livsstil. Hun ville også gerne tabe sig lidt inden studiestart, men det vigtiste var, at hun kom af med alle sine dårlige vaner og fik nogle bedre.

I sidste uge afsluttede vi vores forløb og det var med stor glæde. Hun har nemlig fået ændret sine vane til noget helt fantastisk, fået kontrol over sine spisevaner samtidig med, at der er god plads til, at  tage en bytur eller spise lidt chips engang imellem. Hun har smidt den kostvejledning hun fik i starten og har nu godt styr på hvad hun skal spise for, at have det godt og fremadrettet tabe sig.

Hun tabte 7,5 kilo rent fedt, lige godt 10 kilo i det hele og 65 cm fordelt på kroppen. Jeg er ovenud stolt af denne pige og jeg er glad for, at hun valgte mig til, at hjælpe hende!

Her er hvad hun selv siger om forløbet:

Hvad har været godt ved dit forløb med Sarah Barløse?

Generelt syntes jeg at hele mit forløb ved Sarah har været rigtig godt og positivt. Jeg er blevet mødt af en glad Sarah hver eneste gang, hvilket har lagt op til en god og energisk træning. Desuden har Sarahs fremgangsmåde været spot on. Jeg har ikke fået et nej, hvis jeg har spurgt om jeg måtte gøre noget eller spise noget, jeg havde lyst til. Hvis svaret ikke var ja, så kom hun derimod med andre forslag til alternativer, så man ikke følte at man blev ”frarøvet” noget.

Hvad har opnået fysisk?

For mig er den største forskel at jeg har fået muskler. Det at kunne se og mærke dem, syntes jeg er helt fantastisk og giver mig videre motivation til at fortsætte. Min udholdenhed er blevet meget større, og generelt er der forsvundet mange kilo fra min krop.

Hvad har du opnået Psykisk?

Jeg har med Sarahs hjælp formået at få opbygget et stærkt selvværd, i takt med mit vægttab, da det var dalet en del efter en hård periode i mit liv. Jeg har nu forstået at elske den måde jeg ser ud på, og jeg ved nu hvad jeg kan gøre, hvis jeg på et andet tidspunkt ville blive utilfreds.
Mit største ønske da jeg startede ved Sarah var, at min tankegang omkring mad skulle ændre sig. Det må man sige at det i den grad har gjort. Jeg syntes at det er fantastisk at have haft så ”fri” en madplan, hvor det fx ikke er specifikke grøntsager man skal spise, men at man derimod har mulighed for, at eksperimentere med det man selv har lyst til. Det har givet mig en stor glæde, selv at kunne få lov til at bestemme ting som denne.

Hvordan har træningstimerne været med Sarah?

Jeg syntes altid at træningstimerne med Sarah har være positive og behagelige. Selvom jeg ikke altid selv har været i godt humør, eller har haft en træls dag, så har Sarah formået at se udover det og finde de positive frem. Jeg fortalte også Sarah i starten, hvordan jeg gerne ville have at hun skulle presse mig, hvilket hun har gjort til perfektion. Jeg har aldrig forladt en træningstime, uden at føle at jeg har udrettet det bedste jeg kunne.

Har dit forløb rykket med din viden omkring kost og træning?

Min viden er blevet meget større omkring både kost og træning. Jeg ved hvilke øvelser der er gode at lave sammen i sæt, hvor mange gentagelser, hvor mange sæt og generelt hvilke madvare der er et go og et no go.

Kan du anbefale et forløb med Sarah? Hvis ja, hvorfor?

Jeg kan absolut anbefale Sarah til alle andre der overvejer en livsstilsændring. Jeg er evigt glad og taknemmelig for at jeg valgte at tage dette valg og lave om på min levestil. Alle andre der har mulighed for det burde gøre det samme. Jeg har ikke på et eneste tidspunkt fortrudt at det var Sarah jeg valgte som min træner. Hun går oprigtigt op i hvordan du har det, hvad din fremgang er og om der er noget der kan gøres bedre eller laves om på. Jeg er ikke et øjeblik i tvivl om at det er Sarahs skyld at jeg er der hvor jeg er i dag. For dét er tak kun et fattigt ord!